ROSLE SCHRAPER VOOR KOOKPLAAT
Artikel nr: 714271

Rösle keukengerei onderscheidt zich door veel doordachte en slimme details. Elk keukengereedschap wordt nauwkeurig afgestemd op zijn speciale inzet in de keuken. Rösle kwaliteitsproducten worden gemaakt van roestvrij staal, een hygiënisch en hoogwaardig materiaal dat geen smaak of geurstoffen absorbeert of afgeeft.Gemakkelijk schoon te maken, uiterst robuust, duurzaam in de productie en het gebruik. En het ziet er gewoon mooi uit. Dat zorgt ervoor dat je met plezier kunt werken met de producten van Rösle en dat je lang van kunt genieten.

Heb jij thuis een keramische kookplaat? Dan weet je vast dat etensresten hier gemakkelijk op aankoeken. Met de Rosle Keramische Kookplaatreiniger verwijder je deze resten snel en eenvoudig! De kookplaatreiniger laat geen krassen achter en is na gebruik terug te schuiven in de veilige stand. Hierdoor bezeert niemand zich! De kookplaatreiniger is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lengte van 19.5 centimeter. Ook fijn: hij is vaatwasserbestendig.

€ 31,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over ROSLE SCHRAPER VOOR KOOKPLAAT

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.