ROSLE PANNENLIKKER WIT 26CM
Artikel nr: 701204

Rösle keukengerei onderscheidt zich door veel doordachte en slimme details. Elk keukengereedschap wordt nauwkeurig afgestemd op zijn speciale inzet in de keuken. Rösle kwaliteitsproducten worden gemaakt van roestvrij staal, een hygiënisch en hoogwaardig materiaal dat geen smaak of geurstoffen absorbeert of afgeeft.Gemakkelijk schoon te maken, uiterst robuust, duurzaam in de productie en het gebruik. En het ziet er gewoon mooi uit. Dat zorgt ervoor dat je met plezier kunt werken met de producten van Rösle en dat je lang van kunt genieten.

Fijne en flexibele pannenlikker / spatel. Een stevige RVS steel met flexibele slijtvaste siliconen voorzijde, met een temperatuurbereik van -30°C tot 220°C en bestand tegen vetten, olie en zuur (azijn, citroen, enz). De flexibele afgeronde zijkant van de spatel past zich aan en volgt precies de vorm van de pot of beslagkom. En lik je alle restjes uit de kom of pan. De iets stuggere rechte kant kun je gebruiken om cremes en sausen mooi egaal te verspreiden.

Perfect geschikt voor gebruik in bakvormen en pannen met een antikleef-coating.

€ 14,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over ROSLE PANNENLIKKER WIT 26CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.