MICROPLANE DUNSCHILLER Y-MODEL GLAD
Artikel nr: 716177

Microplane dunschiller Y-model glad.

De professionele dunschiller XL van Microplane is ideaal voor het schillen van breed fruit en langere groenten. Maar ook groenten en fruit met een dikkere schil kunnen met de professionele dunschiller XL en zonder veel moeite heel goed worden geschild. De professionele dunschiller XL is met zijn vlijmscherpe mes een perfecte aanvulling op de bestaande professionele schillers van Microplane. Het mes van de Y-vormige schiller is 9 cm breed en zeer scherp. Door het bewegende mes kunt u bijvoorbeeld pompoenen of meloenen moeiteloos schillen.

De dunschiller kan in de vaatwasser worden gereinigd, maar wij raden aan om direct na gebruik met de hand af te wassen. Zo blijft het mes jarenlang uitstekend presteren.

Extra grote dunschiller van Microplane, met dubbel geslepen lemmet. Perfect voor grote fruit en groente soorten met dikkere schil zoals: watermeloen, zoete aardappel, pompoen, papaya en veel meer. 

Ook geschikt voor het raspen van sla, kool of kaas. 

Handvat is uitgerust met de wel bekende soft touch grip van Microplane. Hierdoor blijf je een goede grip houden, zelf met natte handen.

  • Extra grote dunschiller
  • Vaatwas machine bestendig
  • Blijft ontzettend lang scherp 
  • Geeft geen smaak/geur af
  • Met soft touch grip 
  • Afmeting: 18 x 10.5 cm 
  • Lemmet lengte: 10 cm 

€ 23,50 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over MICROPLANE DUNSCHILLER Y-MODEL GLAD

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.