GEFU BRAAD & OVENTHERMOMETER
Artikel nr: 709450

GEFU braad- en oventhermometer 3-in-1 van roestvrij staal voor oven & grill - braadthermometer voor vlees.


Echt multifunctioneel – de vleesthermometer is een echte allrounder. Met de keukenthermometer van Gefu heb je zowel de temperatuur van het braden als de oven altijd in het oog.
Voor elk vlees – ongeacht of het gaat om rund-, varkens- of lamsbraden, de afbeeldingen tonen je voor elk vlees de juiste gaarpunttemperatuur. Zo verbrandt gegarandeerd niets meer.
Robuuste technologie: het hittebestendige materiaal kan ook extreme temperaturen moeiteloos worden beheerd. De thermometer gewoon in het stuk vlees spiesen en het perfecte braden is gegarandeerd.
Eenvoudige reiniging – breng de tijd met vrienden en familie in plaats van lang aan de spoelbak. De thermometer van Gefu kan na gebruik eenvoudig met afwasmiddel worden gereinigd.
Altijd alles in het oog: dankzij de grote temperatuurweergave heb je de temperatuur van je oven en je vleesgerecht altijd in het oog. Ook de lage temperatuur van 70 – 80 graden Celsius.

€ 19,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over GEFU BRAAD & OVENTHERMOMETER

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.