ROSLE VERGIET 24CM
Artikel nr: 705357

Rösle keukengerei onderscheidt zich door veel doordachte en slimme details. Elk keukengereedschap wordt nauwkeurig afgestemd op zijn speciale inzet in de keuken. Rösle kwaliteitsproducten worden gemaakt van roestvrij staal, een hygiënisch en hoogwaardig materiaal dat geen smaak of geurstoffen absorbeert of afgeeft.Gemakkelijk schoon te maken, uiterst robuust, duurzaam in de productie en het gebruik. En het ziet er gewoon mooi uit. Dat zorgt ervoor dat je met plezier kunt werken met de producten van Rösle en dat je lang van kunt genieten.

Voor het zeven en wassen van groenten, pasta en salades. Het hoge, gelijkmatig verdeelde gaatjes-patroon zorgt voor snelle waterafvoer, zelfs als de gaatjes in de bodem verstopt raken. De bodem steunt op drie punten en is daardoor zeer stabiel. Voorzien van functioneel ophangsysteem.

€ 44,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

0 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over ROSLE VERGIET 24CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.