STAUB TOMORROWLAND COCOTTE 24CM LAAG
Artikel nr: 710022

De Tomorrowland Cocotte by Staub brengt magie aan je tafel.

Een unieke lage cocotte om wereldse smaken te ontdekken en te delen met familie en vrienden. Dat krijg je als je de magie van Tomorrowland samenbrengt met het vakmanschap van Staub.

Het wereldfestival en de culinaire specialist ontwierpen samen een exclusief design, in beperkte oplage verkrijgbaar. Vermeng smaken en creativiteit en maak van elk samenzijn een exclusief feest.

Het grote voordeel van koken met de Tomorrowland cocottes by STAUB, is dat de ingrediënten hun voedingswaarde en volle smaak beter behouden. Het mat zwart afgewerkte email aan de binnenzijde vereenvoudigt bovendien het onderhoud van de Tomorrowland sauteerpan by STAUB.

Het koepelvormige deksel is uitgerust met de innovatieve Chistera Drop-Structure. Dit zijn druppelvormige structuren onderaan het deksel die ervoor zorgen dat de condensatiedampen worden opgevangen en je gerecht besprenkelen, zodat het zachtjes en evenwichtig stooft.

Promo € 219,00 € 175,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

1 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over STAUB TOMORROWLAND COCOTTE 24CM LAAG

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.