DEMEYERE BLACK 5 CONISCHE SAUTEUSE 20CM
Artikel nr: 715313

Demeyere Black 5 conische sauteuse 20 cm.

Een lekker pepersausje bij je gegrilde steaks? Of vragen de kabeljauwpapillottes op de barbecue om een romig sausje met witte wijn? Dan is de Black 5 conische sauteuse jouw stoere assistente. 

Met de Black 5 reeks van Demeyere beleef je telkens opnieuw de lekkerste kookresultaten. Indoor en outdoor. Want koken kent geen limieten meer. De duurzame hitte bestendige coating aan de buitenzijde beschermt je product op een open vuur. Het roestvrijstalen oppervlak binnenin staat garant voor de beste smaken. Nu is het aan jou.

De duurzame hittebestendige coating (tot 400°C!) beschermt je kookgerei bij gebruik op de kamado, vuurschaal, barbecue,... Het roestvrijstalen oppervlak binnenin staat garant voor de beste smaken, zoals we van Demeyere gewend zijn. 

Met de Black 5 serie upgrade je je buitenkeuken naar een volwaardige kookbeleving. Een heerlijke wok, een zuiders suddergerecht, stoofpotjes of wat dacht je bijvoorbeeld van een sabayon, ter plaatste geklopt op de BBQ?

 

Bestand tegen vuur.geschikt voor inductie.

De zwarte keramische coating beschermt je kookgerei tegen vlammen en roet van kolen en vuur en is geschikt voor koken op inductie.

Mooi design voor elke keukenstijl.

Het tijdloos en strak design van de zwarte buitenlaag met de roestvrijstalen binnenkant springt in het oog.

Robuust en onderhoudsvriendelijk.

Het roestvrijstaal is niet alleen zeer robuust en krasbestendig, het is ook nog eens zeer eenvoudig in onderhoud.

De grote grepen van de Black 5 reeks van Demeyere geven je extra vertrouwen en zijn aangepast aan het gebruik van dikke vuurvaste wanten. Geen risico’s dus, enkel de pret van het culinaire buitenleven. Klaar? De vaatwasser doet de rest.

  • ​​​​​​Grote en handige grepen die altijd goed in de hand liggen. Zelfs met hitte bestendige wanten.
  • ​​​​​​Zwarte en hittebestendige keramische coating aan de buitenzijde beschermt je kookgerei tot 400°C.
  • ​​​​​Duurzaam en krasbestendig roestvrij staal aan de binnenzijde van de wok garandeert de beste smaakvorming. Gezond en eenvoudig in onderhoud.
  • ​​​​​​5 lagenmateriaal voor het perfect verdelen van de hitte zorgt voor een optimaal wok resultaat. De magnetische bodem is ook geschikt voor indoor kookvuren, inclusief inductie.

 

€ 189,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

3 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over DEMEYERE BLACK 5 CONISCHE SAUTEUSE 20CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.