BOSKA KAASFONDUESET NERO ZWART 1L
Artikel nr: 708715

Met de Boska Nero fondueset en een authentiek mahoniehouten onderstel is de Boska Cheese Fondue Nero zeer stijlvol. De mooie zwarte pan past goed in iedere huiskamer of keuken en belooft een onvergetelijke avond met gesmolten kaas, vrienden en wijn!Bij de borrel, als tussendoortje of compleet diner. 

Deze pan is goed voor een liter goudgele kaasdip. Een mooie bijkomstigheid is dat de fonduepan ook te gebruiken is voor chocoladefondue. Een keer wat anders maar ook erg lekker. Deze fondueset past bij elke smaak. En dat geldt ook voor het design.

Het design van deze set combineert aardewerk, hout en rvs. De zwarte aardewerk fonduepan is te gebruiken in de magnetron. Deze pan is niet vuurvast en mag niet op open vuur worden geplaatst. Je kan de fondue voorbereiden in de pan in de magnetron. Of kies ervoor om de kaas in een ander pannetje op te warm en vervolgens over te gieten. Een ander voordeel van de aardewerk fonduepan is dat het de warmte van de kaas goed vast houdt. Plaats de brander onder de pan om de kaas langere tijd warm te houden. De geïntegreerde brander blijft mooi stabiel in het midden.

Voordat je de fonduepan gaat gebruiken dien je deze twee uur onder te dompelen in koud water. Dan kan de pan goed uitharden. Reinig de pan vervolgens voor gebruik. Reinigen kan eenvoudig in de vaatwasser. Met de hand mag natuurlijk ook. Gebruik geen borstels, krassende materialen of agressieve reinigingsmiddelen. Dit kan het materiaal aantasten.

€ 49,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over BOSKA KAASFONDUESET NERO ZWART 1L

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.