DEMEYERE PROLINE 7 BAKPAN 28CM
Artikel nr: 701505

7-lagenmateriaal met TriplInduc®

Deze 5 sterren bakpannen zijn de ultieme bakpannen voor de professional maar ook voor de echte kookliefhebber. 
Ze zijn gemaakt van 7-lagenmateriaal met TriplInduc® van 4,8 mm dik (3 mm voor 20 cm) tot aan de rand en bakken dus écht tot aan de rand (50% grotere bakoppervlakte). Ze zijn zo gemaakt dat een antikleeflaag echt niet meer nodig is: wanneer de pan voldoende warm is, moet u enkel het vuur ongeveer 30 à 50% verlagen en de pan doet de rest. 
Door het 
4,8 mm dikke 7-lagenmateriaal zijn deze pannen wel vrij zwaar.

Silvinox® oppervlaktebehandeling

Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling. Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jarenlang gebruik of na blootstelling aan vervuilde lucht. De normaal moeilijk te verwijderen vingerafdrukken vormen bij met Silvinox behandeld roestvrij staal geen enkel probleem.

Dichtgelegde rand

De rand van de Proline bakpannen wordt nu volledig omgelegd met roestvrij staal waardoor ze voortaan veilig in de vaatwasmachine kunnen. Bij pannen zonder omgelegde rand zou het zout in de vaatwasser langs de rand kunnen binnendringen en de aluminiumlaag kunnen aantasten.

€ 259,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over DEMEYERE PROLINE 7 BAKPAN 28CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.