GRILLPAN GLAMOUR STONE 28X28CM
Artikel nr: 712234

Roestvrijstalen vierkante grillpan (28 x 28 cm) met non-stick stone coating aan de binnenzijde. Met handig inklapbaar handvat voor minimaal ruimteverbruik in de kast.

Een grillpan wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het grillen van onder andere vis, vlees en groenten.

Kenmerken van een grillpan zijn: vierkante pan, ribbels aan het oppervlak en een steel. Gerechten kunnen in Mepra grillpan in een korte tijd op hoge temperatuur worden bereid. En een pluspunt is dat hiervoor geen olie of boter nodig is. Een vetvrije keuken is dus binnen handbereik.

Kooktip: Indien er toch olie of boter wordt gebruikt, dient niet de pan maar het voedsel te worden ingesmeerd, anders vullen de geulen zich met het vet. 

Producten die gegrild zijn, zijn te herkennen aan bruine lijnen op het voedsel.. Deze lijnen worden veroorzaakt door de ribbels aan het oppervlak van de pan. Het doet denken aan de lijnen die ontstaan bij het barbecueën. Vetvrij en sfeervol eten dus!

Promo € 170,00 € 89,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

0 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over GRILLPAN GLAMOUR STONE 28X28CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.