GLOBAL DIAMANTSLIJPER 26CM G38
Artikel nr: 701784

Global Aanzetstaal G38

De Japanse Global Aanzetstaal G38 is één van de aanzetstalen die te vinden is in de Global G-serie. De aanzetstaal heeft een totale lengte van 39 cm en is vervaardigd uit 1 blok staal. De dragerstaaf van de aanzetstaal is verwerkt met industrieel diamantpoeder, wat zorgt voor een snelle verwijdering van metaal en een nieuw scherp mes.

Gebruik Global Aanzetstaal

Om uw messen weer zo goed als nieuw te krijgen, is een correcte uitvoering van het slijpen van de messen een must. Het gebruiken van een aanzetstaal is een makkelijke klus en snelheid is hierin niet belangrijk. Om een goed scherp mes te krijgen is het belangrijk bij het handvat te starten en te eindigen bij het punt van het mes. Gebruik hiervoor ook de gehele lengte van het staal. De slijphoek tussen het mes en de aanzetstaal ligt tussen de 10 en 20 graden en is afhankelijk van hoe het mes is geslepen. Gebruik je een te kleine hoek, dan zul je weinig resultaat zien doordat je alleen de zijkant van het mes zult polijsten. Wanneer je een te grote hoek gaat gebruiken, zal de hoek van het mes ook veranderen. Dit aanzetstaal G38 is te gebruiken op alle series van Global.

€ 199,50 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

1 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over GLOBAL DIAMANTSLIJPER 26CM G38

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.