SCANPAN MESSENSET SAX 4-DELIG
Artikel nr: 715474

  • Scanpan SAX messenset 4 delig.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige messenset voor uw keuken, dan is de Scanpan SAX messenset met 4 delen een uitstekende keuze. Deze set is ontworpen om u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor het snijden, hakken en schillen van uw favoriete ingrediënten.

De messenset bevat drie verschillende messen: een koksmes van 20 cm, een broodmes van 20 cm, een schilmes van 9 cm en een santokumes van 12,5 cm. Elk mes is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om optimaal te presteren.

Het koksmes is het grootste mes van de set en is ideaal voor het hakken, snijden en in blokjes snijden van groenten, vlees en vis. Het lemmet is vlijmscherp en het handvat is ergonomisch ontworpen voor een comfortabele grip.

Het broodmes is gelijk aan lengte als het koksmes en is geschikt voor een breed scala aan snijtaken. Het is perfect voor het snijden van brood, groenten en fruit.

Het schilmes is het kleinste mes van de set en is ideaal voor het schillen en snijden van kleine groenten en fruit, zoals appels en uien.

Het Santokumes of Aziatisch koksmes heeft ook een universele taak.

Elk mes in de Scanpan SAX messenset is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal dat is gehard en gesmeed om een optimale hardheid en scherpte te bereiken. Het handvat is gemaakt van ergonomisch gevormd kunststof voor een comfortabele en stevige grip.

Met de Scanpan SAX messenset heeft u alles wat u nodig heeft om uw keukenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een professionele kok bent of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige messen voor thuisgebruik, deze set zal aan al uw verwachtingen voldoen.

Promo € 79,90 € 59,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

7 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 63 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SCANPAN MESSENSET SAX 4-DELIG

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.