MICROPLANE UNIVERSELE MOLEN ZWART/RVS
Artikel nr: 715774

De universele Raspmolen met 3 Messen van Microplane is een praktisch en veelzijdig hulpmiddel voor het raspen van alle soorten voedsel, zoals harde kazen, kokosnoot, knoflook, kruiden, chocolade of zelfs noten en zaden.

De Microplane Universal Mill heeft 3 messen:
- Een fijn mes: ideaal voor het fijn raspen van kruiden zoals peperkorrels en bessen, maar ook hardere kruiden zoals nootmuskaat en kaneel.
- Een grof mes: werkt perfect voor alle soorten harde kazen zoals Gruyère en Emmentaler, knoflook, kokosnoot, chocolade, walnoten, hazelnoten, amandelen enz...
- Een lintmes: perfect voor het snijden van parmezaanspaanders of chocoladespaanders

Met dit 3-in-1 accessoire kunt u heel precies en zonder voedsel raspen dankzij de ultrascherpe roestvrijstalen messen, maar ook de rest van uw kruiden correct bewaren in een luchtdicht compartiment in de dop van de rasp. Zeer eenvoudig in gebruik: klik eenvoudig het blad van uw keuze op de basis van de molen.Deze rasp wordt geleverd met een siliconen hoes die het mes helpt beschermen.

Dankzij het ergonomische ontwerp is hij gemakkelijk te gebruiken, omdat hij perfect in de hand ligt.

€ 42,50 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

3 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over MICROPLANE UNIVERSELE MOLEN ZWART/RVS

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.