OLIPAC OLIESCHENKTUIT MET AFSLUITBOL RVS
Artikel nr: 715341

Olipac Pallina olieschenktuit met automatische afsluiter.

Uw favoriete (olijf)olie, azijn en dressing is op verschillende manieren te serveren. Met een schenktuit kiest u voor een methode die het beste aansluit op uw wens. Hoeveelheid, snelheid en verspreiding; ze zijn allemaal te beïnvloeden. Met de roestvrij stalen Olipac Pallina olieschenktuit met automatische afsluiter serveert u uw gewenste smaakmaker op zeer praktische wijze. De tuit past perfect op de hals van een fles en vervangt de dop. Aan de bovenzijde is de tuit voorzien van een slanke schenktuit waarin een balletje is bevestigd. Wanneer de fles niet in gebruik is, sluit deze de fles veilig af. Aan de onderzijde is de tuit voorzien van een druppelvanger, waardoor knoeien wordt voorkomen. De olieschenktuit is vervaardigd van 100% recyclebaar roestvrij staal is bestand tegen vallen en schokken. Gebruik de Olipac Pallina voor het doseren en serveren van (olijf)olie, dressing of andere vloeistof.

De producten van Olipac komen voort uit een passie voor lekker eten, duurzaamheid en mooi design. De keuze voor roestvrijstaal is dan ook een logische stap: het materiaal behoudt geuren en smaken langer en voorkomt oxidatie van de olie door contact met licht en zuurstof. Dankzij de moderne vormgeving zijn de producten een lust voor het oog. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en smaak, geur en voedingsstoffen blijven langer behouden. Deelt u de liefde voor mooie ingrediënten en de Italiaanse keuken? Dan bewaart u uw olie in een roestvrij stalen fles van Olipac. Reinig de Olipac Pallina olieschenktuit met heet water en een milde zeep.

€ 9,50 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

1 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over OLIPAC OLIESCHENKTUIT MET AFSLUITBOL RVS

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.