MAGIMIX NESPRESSO VERTUO M600 ZWART
Artikel nr: 711430

Voor grootse koffiemomenten. 

Houdt u ook van grote koppen koffie, dan is Nespresso Vertuo de beste keuze. Ontdek het ruime assortiment grotere kopgroottes en koffievarianten. Dankzij de nieuwe centrifusionTM-technologie kunt u met één druk op de knop een grotere of kleinere kop koffie bereiden met genereus crema.

Grote kop, uitzonderlijke kwaliteit. 

De vermaarde kwaliteit en aroma’s van Nespresso vindt u nu ook terug in een grotere kop. 

De Vertuo koffievarianten zijn beschikbaar in maar liefst 5 koffieformaten die perfect overeen komen met uw voorkeur op elk moment van de dag. Het perfecte koffieformaat ligt zo meteen binnen handbereik. Het onweerstaanbare crema zorgt daarnaast voor een buitengewone totaalervaring. 

Kies voor een grand lungo (150 ml), een mug (230 ml) of ga toch voor een snelle espresso (40 ml) of double espresso (80 ml). Drinkt u uw koffie liever on the go? Vul dan uw volledige travel mug met één alto capsule (414 ml). Met Vertuo kan het allemaal. 

Innovatief en eenvoudig koffiesysteem. 

Koffie zetten was nog nooit zo eenvoudig. Het intelligente extractiesysteem leest de unieke barcode op elke capsule die dankzij de gloednieuwe centrifusionTM-technologie razendsnel om haar as draait. Het resultaat? Perfectie in een grotere kop, telkens opnieuw. 

Of u nu een kopje of een travel mug gebruikt, alle kopformaten passen meteen onder de koffieuitloop dankzij het verplaatsbare koprooster.

€ 199,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

0 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over MAGIMIX NESPRESSO VERTUO M600 ZWART

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.