LE CREUSET FLUITKETEL KONE MERINGUE
Artikel nr: 713358

De Le Creuset Kone fluitketel in de kleur meringue wordt gekenmerkt door zijn vintage-look, zijn geweldige prestaties en de fantastische kleur. De ketel is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Zoals we van Le Creuset gewend zijn is ook deze fluitketel verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren, waaronder deze in meringue. Een aanwinst voor iedere keuken!

Over de Le Creuset Kone-fluitketel

Deze compacte fluitketel heeft een inhoud van 1,6 liter. Genoeg voor een heerlijk potje thee. De Kone-fluitketel wordt gemaakt van staal, met een geëmailleerde binnen- en buitenkant. Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen en zijn krassen niet of nauwelijks zichtbaar.

Het vullen van de fluitketel gaat heel eenvoudig. Verwijder hiervoor het brede deksel van de ketel en je hebt een grote vulopening. Niet alleen voor het vullen van de ketel is dit prettig, ook bij het spoelen of schoonmaken werkt dit erg fijn. De Kone-fluitketel is voorzien van een inklapbare handgreep. Handig bij het vervoeren of opbergen van de ketel. Deze handgreep kan maar één kant op ingeklapt worden: een subtiel randje blokkeert de greep als je deze de andere kant op wilt duwen. Geen zorgen dus dat de handgreep inklapt tijdens het gieten.

Is het water eenmaal aan de kook, dan laat de ketel dit weten met een vrolijk fluitje. Tijd om de ketel van de warmtebron te halen. Hiervoor raden we wel aan een ovenwant te gebruiken. Want hoewel de handgreep niet heet wordt, kan het kokende water opspatten bij het gieten.

Promo € 95,00 € 66,50 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

3 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over LE CREUSET FLUITKETEL KONE MERINGUE

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.