ROSLE POMMES-PARISIENNEBOOR 3 CM
Artikel nr: 714268

Rösle keukengerei onderscheidt zich door veel doordachte en slimme details. Elk keukengereedschap wordt nauwkeurig afgestemd op zijn speciale inzet in de keuken. Rösle kwaliteitsproducten worden gemaakt van roestvrij staal, een hygiënisch en hoogwaardig materiaal dat geen smaak of geurstoffen absorbeert of afgeeft.Gemakkelijk schoon te maken, uiterst robuust, duurzaam in de productie en het gebruik. En het ziet er gewoon mooi uit. Dat zorgt ervoor dat je met plezier kunt werken met de producten van Rösle en dat je lang van kunt genieten.

Ben jij een echte hobbykok? Dan weet jij vast ook dat de servering van een gerecht bijna net zo belangrijk is als de smaak van het gerecht zelf! Met de Rosle Pomme Parisienneboor schep je gemakkelijk bolletjes fruit en groente, die ideaal zijn om te gebruiken ter decoratie. Deze boor is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lengte van 17 centimeter. Ook fijn: na gebruik is hij geschikt om te reinigen in de vaatwasser.

€ 31,40 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 53 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over ROSLE POMMES-PARISIENNEBOOR 3 CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.