ROSLE KAASMES 28CM
Artikel nr: 710159

Rösle keukengerei onderscheidt zich door veel doordachte en slimme details. Elk keukengereedschap wordt nauwkeurig afgestemd op zijn speciale inzet in de keuken. Rösle kwaliteitsproducten worden gemaakt van roestvrij staal, een hygiënisch en hoogwaardig materiaal dat geen smaak of geurstoffen absorbeert of afgeeft.Gemakkelijk schoon te maken, uiterst robuust, duurzaam in de productie en het gebruik. En het ziet er gewoon mooi uit. Dat zorgt ervoor dat je met plezier kunt werken met de producten van Rösle en dat je lang van kunt genieten.

Het Rösle kaasmes is speciaal ontworpen om zonder enig probleem een stukje kaas te snijden. Dankzij de opening in het lemmet blijft de kaas minder snel aan het RVS plakken en met de scherpe punt prik je overal doorheen. 
Het Rösle kaasmes is 28cm lang, kan mee in de vaatwasser en dankzij het haakje aan de bovenkant is het kaasmes makkelijk op te bergen.

€ 32,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over ROSLE KAASMES 28CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.