GEFU MANDOLINE VIOLINO
Artikel nr: 706994

Met deze GEFU Violino mandoline snijd je moeiteloos reepjes, blokjes of schijfjes. De mandoline wordt standaard geleverd met drie snijbladen: blad A voor plakjes, blad B voor fijne blokjes of julienne en blad C voor grotere blokjes en julienne. Voor het snijden van o.a. groenten, fruit en aardappels. Met de pusher zorg je ervoor dat je niet je vingers riskeert en het te snijden product goed op zijn plek houdt. Veilig en handig.

De driehoekige snijbladen verwissel je heel eenvoudig. Een kwestie van juist plaatsen en vastklikken. Zodra het snijblad vastzit, stel je met het draaiwiel aan de onderkant van de mandoline de gewenste snijdikte in. Vijf niveaus die gelijkstaan aan de snijdikte in het aantal millimeters: niveau 1 is 1 mm, niveau 5 is 5 mm. De snijbladen die je niet gebruikt berg je heel makkelijk op in de meegeleverde opbergbox. Perfect op maat voor de snijbladen zodat ze stevig blijven zitten.

Alle onderdelen van de GEFU Violini mandoline zijn vaatwasmachinebestendig. Afwassen kan dus gewoon in de vaatwasser. Voor een betere reiniging is het wel aan te raden het snijblad uit de mandoline te nemen en los af te wassen.

€ 85,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over GEFU MANDOLINE VIOLINO

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.