ZWILLING FRESH & SAVE STARTERSET 7-DELIG
Artikel nr: 713943

ZWILLING Fresh & Save Startset 7-delig.

Met de Zwilling app scan je eenvoudig de unieke QR-code op elke bewaardoos of -zak.

Zo heb je steeds een overzicht van je voorraad bij de hand.De app waarschuwt je ook wanneer de houdbaarheid van een vacuüm verpakt product bijna afloopt.

ZWILLING Fresh & Save houdt voedsel tot 5x langer vers.
Met deze basis kan iedereen meteen aan de slag en van de voordelen van ZWILLING Fresh & Save proeven.
Set bevat :
- Vacuümpomp (incl. USB lader)
- Vacuüm bewaardoos glas 750 ml
- Vacuüm bewaardoos glas 1600 ml
- 2 vacuümzakken - maat small (23 x 20cm)
- 2 vacuümzakken - maat medium (35 x 25 cm)
+ gratis vacuüm wijnstop
+ ZWILLING Culinary World app.
Vacuüm verpakt voedsel blijft langer vers en behoudt zijn smaak optimaal. Contact met zuurstof is de belangrijkste oorzaak van oxidatie en dus van kwaliteitsverlies. Door luchtdicht te verpakken, voorkom je dit probleem.
ZWILLING Fresh & Save biedt een compleet assortiment aan voor het vacuüm verpakken en bewaren van voedsel: een krachtige vacuümpomp, vacuümzakken en -bewaardozen in verschillende maten en materialen en een set wijnstoppen.

De Zwilling Fresh & Save bewaardozen in glas of kunstof zijn ontworpen om te werken met de vacuümpomp om voedsel tot vijf keer langer vers te houden. Ze zijn verkrijgbaar in borosilicaatglas of BPA-vrij plastic. Beide versies zijn stapelbaar en diepvriezer, magnetron (zonder vacuümafdichting) en vaatwasmachinebestendig. De glazen bakjes zijn ovenbestendig (zonder deksel) en zijn dubbel zo mooi om aan tafel te serveren. Elke bewaardoos is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u een hele restdiner, een lichte lunch of een kleine to-go snack kunt bewaren.

Met het Fresh & Save-systeem kunt u één keer per week winkelen en vers fruit, groenten, vlees en vis in onze vacuüm bewaardozen  en -zakken invriezen of invriezen en genieten van de voordelen van uw eigen versmarkt bij u thuis. Bereid uw maaltijden dagen van tevoren voor en geniet net zo vers als de dag dat ze gekookt zijn. 
Zo werkt het: Plaats de vacuümpomp op het ventiel van de bewaardoos of de zak en met een druk op de knop onttrekt hij de lucht in slechts enkele seconden. Het stopt automatisch zodra er voldoende vacuüm is verkregen, waardoor smaak, aroma's en vitaminen worden vastgezet.

Promo € 115,00 € 89,50 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

20 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over ZWILLING FRESH & SAVE STARTERSET 7-DELIG

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.