KITCHENAID KEUKENROBOT PALMGROEN 4.8L
Artikel nr: 711795

De KitchenAid Artisan KSM185 standmixer is vervaardigd uit gegoten zink. De machine wordt geleverd met twee gepolijste, roestvrijstalen mengkommen, één van 4,8 liter en één van 3 liter. Aan de voorzijde van de mixer bevindt zich een aansluitpunt voor de vele accessoires waarmee u van de KitchenAid een multifunctionele keukenmachine maakt. Deze keukenrobot mengt, roert, klopt en kneedt met groot gemak uw deeg, beslag, saus of room.

De volledig metalen constructie maakt de KitchenAid Artisan KSM185 robuust, stabiel en duurzaam. Dankzij het planetaire mixsysteem komt de klopper goed langs alle delen van de kom en verwerkt de standmixer al uw ingrediënten tot een gelijkmatig gemixt of gekneed resultaat.

De Artisan Elegance standmixer wordt geleverd met een tweede mengkom. U kunt dus makkelijk door werken als u meerdere mengsels nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u opgeklopt eiwit door een beslag wilt mengen.

De KSM185 wordt geleverd met een roestvrijstalen accessoires: draadgarde, platte menghaak en deeghaak. Voor het mengen van droge mengsels kunt u de bisschopshaak gebruiken. De draadgarde dient voort het luchtig opkloppen van eiwitten en slagroom. Voor het kneden van gistdegen gebruikt u de deeghaak.

Plaats het meegeleverde schenkschild op de rand van de kom om spatten of stuiven van uw ingrediënten tegen te gaan. Tevens kunt u door de invoertrechter op het schilt makkelijk ingrediënten toevoegen aan de reeds draaiende mixer.

Aan de voorzijde heeft de Artisan KSM185 standmixer een aansluitpunt voor accessoires. Door gebruik te maken van deze accessoire-as tovert u uw standmixer om tot een multifunctionele keukenmachine. Onder de verkrijgbare accessoires zijn er bijvoorbeeld een gehaktmolen, foodprocessor, slowjuicer en verschillende pastamachines.

KitchenAid biedt 5 jaar garantie op de KitchenAid Artisan KSM185 standmixer.

Reinig de behuizing van KitchenAid Artisan KSM185 keukenmachine met warm water en een vochtige doek. De roestvrijstalen accessoires en de roestvrijstalen mengkommen zijn vaatwasmachinebestendig.

De KitchenAid Artisan KSM185 wordt geleverd met:

  • Roestvrijstalen deeghaak.
  • Roestvrijstalen draadgarde.
  • Roestvrijstalen platte menghaak.
  • Gepolijst, roestvrijstalen kom van 4,8 liter.
  • Gepolijst, roestvrijstalen kom van 3 liter.
  • Schenkschild

€ 748,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

1 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over KITCHENAID KEUKENROBOT PALMGROEN 4.8L

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.