KITCHENAID HAKMOLEN 1.2L KEIZERROOD
Artikel nr: 712308

Met de KitchenAid 5KFC0516EER Keizerrood hak, pureer of mix je niet alleen ingrediënten fijn, je klopt ze ook in een handomdraai luchtig. Je ontvangt namelijk naast een mes ook een klopper. Hiermee maak je eenvoudig sauzen of klop je zelfs slagroom op. De mengkom is met een inhoud van 1,2 liter groter dan dat van de meeste KitchenAid hakmolens. Hierdoor maak je ook grotere hoeveelheden in één keer. De hakmolen bevat 2 snelheden en een pulsestand. Zo bepaal je zelf hoe fijn of juist grof je de ingrediënten wilt hebben. Klaar met de hakmolen? De mengkom, het mes en de klopper mogen gewoon in de vaatwasmachine.

Compacte hakmolen met licht design, eenvoudig opbergsysteem in de kom en snoerwikkel.

De BPA-vrije mengkom van 1,19 L heeft een handgreep en giettuit zodat je de zefgemaakte dressing of saus gemakkelijk kunt gieten. Hakken, mengen en pureren met minder beperkingen en 40% meer hakcapaciteit t.o.v. het kleiner model de 5KFC3516. 

De twee snelheden en puls-functie zijn voor de precieze controle en het verkrijgen van grove tot fijne resultaten.

De chopper wordt geleverd met:

  • Multifunctioneel roestvrijstalen mes: hak rauwe groenten, fruit of noten met gemak. Kruiden als peterselie, bieslook of knoflook fijn te hakken voor eenvoudige bereidingen. Meng en pureer gekookte groenten of fruit gemakkelijk voor babyvoeding. Maak broodkruimels of maal rauw vlees.
  • Gardeaccessoire/-toebehoren: stijfkloppen, kloppen, roeren en zelfs het maken van slagroom in slechts 30 seconden. Ook ideaal voor het kloppen van eiwittten en mayonaise.

Door de kleine opening in het deksel voeg je de juiste hoeveelheid olie of andere vloeistoffen druppelsgewijze toe tijdens het gebruik. Handig voor het creëren van smakelijke dressings en sauzen .

 

€ 99,95 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

1 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over KITCHENAID HAKMOLEN 1.2L KEIZERROOD

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.