BOSKA PIZZA PARTY HOT STONE BASIS GIETJZ
Artikel nr: 712776

Pizza als snack op je feest of borrel? Ja! Met de Pizza Party Hot Stone bak en serveer je de lekkerste pizza’s. De pizzasteen is ook geschikt voor gebruik in de oven of op de barbecue en zorgt voor extra knapperige pizzabodems. Plaats het onderstel op tafel en de theelichtjes houden de pizza lekker lang voor je warm. 


Houdt je pizza lang warm
Pizza’s zijn toch echt het lekkerst als ze nog warm zijn. Op een bord of plank koelt de pizza snel af en dat is zonde. Gebruik daarom deze handige set om je pizza lang warm te houden. Door de pizza met de pizzasteen op het gietijzeren onderstel te plaatsen, zorgen de theelichtjes voor de nodige warmte.

Knapperige, steenovenkwaliteit pizza
Niemand zit te wachten op een pizza met een bodem die niet kanpperig is. Met deze handige pizzasteen heb je daar nooit last van! De steen absorbeert vocht, wat voor knapperige bodems zorgt. Net zoals in de echte pizzeria’s.

Pizzasteen voor de oven en barbecue
De pizzasteen is geschikt voor het bakken van pizza’s in de oven of op de barbecue. Zowel zelfgemaakte pizza’s als diepvriespizza’s. De steen heeft een opstaande rand aan de achterkant. Dit voorkomt dat je je pizza per ongeluk van de pizzasteen af schuift.

Eenvoudig schoon te maken
Was de pizzasteen na gebruik even af met warm water. Het onderstel is ook zo weer schoon door er een doekje overheen te halen. Op deze manier blijven de onderdelen op hun best en kun je nog jarenlang genieten van heerlijke, warme pizza’s.

Uniek cadeau voor elke gelegenheid
Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een man of vrouw? Een cadeau voor een verjaardag, Kerst of Vaderdag en Moederdag? Dan heb je die nu gevonden! De Pizza Party Hot Stone is het perfecte cadeau elke pizzaliefhebber. 

€ 45,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over BOSKA PIZZA PARTY HOT STONE BASIS GIETJZ

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.