SCHOTT ZWIESEL CHAMPAGNECOUPE 6ST BAR SP
Artikel nr: 713624

 

Schott Zwiesel Champagnecoupe 280 ml.

Een elegante en vintage champagnecoupe die ook nog eens uiterst functioneel is. Dit is waar de Schott Zwiesel champagnecoupe 280 ml om bekend staat. Het glas is zowel geschikt voor het serveren van een heerlijk champagne, mousserende wijn of voor het presenteren van sorbets en desserts. Daarnaast is de champagnecoupe ontzettend sterk doordat het vervaardigd is uit hoogwaardig Tritan-Kristalglas. Dankzij het gebruik van dit materiaal is het glas breukvast, krasbestendig en beschikt het over een ultieme briljantie. Dit heeft als resultaat dat de chamapgnecoupe zelfs blijft stralen na duizenden reinigingsbeurten in de vaatwasmachine. Ideaal voor dagelijks gebruik in de horeca! 

Het bijzondere design zorgt niet alleen voor een visuele streling aan de ogen, maar is er ook op gericht om smaken en aroma's optimaal tot uiting te brengen. Kortom, met Schott Zwiesel haalt u professionele kwaliteit in huis.

Promo € 80,70 € 75,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

5 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SCHOTT ZWIESEL CHAMPAGNECOUPE 6ST BAR SP

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.