SCHOTT ZWIESEL BANQUET WATER BEKER 6ST.
Artikel nr: 713608

Dit Banquet glas van Schott Zwiesel met een inhoud van 330 ml is multifunctioneel. Gebruik het glas voor fris water, mixdrankjes of zelfs voor bier. Het glas is erg sterk door het gepatenteerde Tritan kristalglas. Dit multifunctionele glas is extreem breukvast, krasbestendig en heeft een lange levensduur. Zelfs na vele malen in de vaatwasmachine ziet het glas er nog als nieuw uit. Het glas heeft een moderne, minimalistische vormgeving met een dikke bodem. Het glas ligt comfortabel in de hand en is ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden.

Schott Zwiesel is een merk dat zeer geliefd is bij het topsegment van restaurants, hotels en cateraars. Dit is vooral te danken aan de hoge kwaliteit, waardoor de producten van Schott Zwiesel dagelijks gebruikt kunnen worden. Uiteraard zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Het bijzondere design zorgt niet alleen voor een visuele streling aan de ogen, maar is er ook op gericht om smaken en aroma's optimaal tot uiting te brengen. Kortom, met Schott Zwiesel haalt u professionele kwaliteit in huis!

Promo € 45,00 € 35,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

6 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SCHOTT ZWIESEL BANQUET WATER BEKER 6ST.

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.