LE CREUSET MINI KOOKPOT MERINGUE 10CM
Artikel nr: 712849

Deze schattige kleine kookpot uit onze charmante collectie van Le Creuset is perfect voor het bereiden en serveren van enkele porties of kleine bijgerechten. Gasten zullen dol zijn op het schattige formaat en het grappige uiterlijk. Hij is ook ideaal voor uw favoriete dips, specerijen en hapjes. En omdat hij is voorzien van een deksel, kunt u hem ook gebruiken voor het opwarmen van sauzen in de magnetron of om snacks vers te houden. Klein maar krachtig!
Altijd goed: ons geëmailleerd aardewerk is krasbestendig en eenvoudig te reinigen.Perfect vervaardigd: ons aardewerk is gemaakt van speciale klei, behoudt een gelijkmatige temperatuur en is uitzonderlijk sterk en duurzaam.Een regenboog aan kleuren: ons assortiment is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft uw keuken levendige kleuren.Een modern icoon: Met het kenmerkende ontwerp met drie ringen past dit product bij onze karakteristieke gietijzeren pannen, waardoor hij perfect in uw huidige Le Creuset-collectie past.
Gebruik hem warm of koud: ons aardewerk is thermoresistent van -18°C tot +260°C.

€ 22,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

12 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over LE CREUSET MINI KOOKPOT MERINGUE 10CM

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.