SAMBONET ROCK BESTEK 24-DELIG CHAMP. ANT
Artikel nr: 715450

Sambonet Rock bestek 24-delig champagne antiek.

Origineel, met een weldoordacht ontwerp en een verfijnde stijl. Dit is het Rock bestek van Sambonet. De hoekige lijnen en de dikte van het roestvrij staal zijn uniek en maken het bestek functioneel en hedendaags.

Een eigentijds, casual en opvallend ontwerp dat vastberadenheid aan uw tafel toevoegt. Voor Sambonet is 'rock' zijn meer dan een esthetische kwestie.

Textuur en kleur kunnen worden gecombineerd om een ​​unieke en originele stijl uit te drukken. De Antique-afwerking is het resultaat van een hogedrukkeramische zandstraalbehandeling, bestaande uit microkeramische deeltjes, die een fascinerende matte afwerking van roestvrij staal definieert. PVD is een techniek die waardevolle voorwerpen kleurt en verduistert door metaaldeeltjes in een vacuümkamer te verdampen.

Het monoblokmes is gemaakt uit één stuk staal. Vergeleken met het mes met holle handgreep, dat uit twee delen bestaat, zijn er bij het mes uit één stuk geen openingen tussen handvat en lemmet. Wanneer je dit type mes vasthoudt, krijg je een prettig gevoel van stevigheid.

 

 

Promo € 309,00 € 199,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

4 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SAMBONET ROCK BESTEK 24-DELIG CHAMP. ANT

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.