VACU VIN 5-DELIGE VACUUM WIJNSET ZWART
Artikel nr: 707297

Deze 5-delige vacuum wijnset set bestaand uit vacuümpomp Concerto, 2 afsluitdoppen en 2 wine servers.
De Vacuum Wine Saver van Vacu Vin bestaat uit een vacuümpomp met bijbehorende afsluitdop, die het mogelijk maakt om een geopende fles wijn vacuüm af te sluiten en hierdoor langer te bewaren. De gepatenteerde vacuüm indicator laat door middel van een klik-geluid horen dat het optimale vacuüm is bereikt. Het oxidatieproces van de wijn wordt vertraagd, waardoor hij langer houdbaar wordt. Niet geschikt voor mousserende wijnen.
De afsluitdoppen kunnnen ook gebruikt worden om wijnflessen tijdelijk luchtdicht af te sluiten tijdens een feestje of maaltijd. Herbruikbare stopper.
De set bevat ook 2 gietstoppen voor wijn in transparante hoogglans kunststof die op elke fles passen. De anti-drup schenktuit is zo ontworpen dat alle druppels worden opgevangen en terug in de fles vloeien. De vacuüm afsluitdoppen van Vacu Vin kunnen rechtstreeks in de gietstop worden geplaatst om resterende wijn beter te bewaren.

€ 15,66 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

7 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 8 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over VACU VIN 5-DELIGE VACUUM WIJNSET ZWART

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.