LE CREUSET KURKENTREKKER GRIJS LM450
Artikel nr: 703956

Le Creuset kurkentrekker LM-450.

De Le Creuset LM450 is een zeer luxe en goede kurkentrekker voor professioneel gebruik. Met één simpele beweging draai je de vlijmscherpe kurkentrekker in de kurk, dezelfde beweging in omgekeerde richting trekt de kurk er moeiteloos uit. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van de wijn.

De spiraal van de kurkentrekker is voorzien van een Teflon-coating. Hierdoor glijdt hij nog makkelijker in en uit de kurk, zonder de kurk te breken of stukjes kurk in de fles te duwen. Mocht de spiraal na verloop van tijd versleten zijn, dan is hij eenvoudig te vervangen. De body van de LM450 is gemaakt van kunststof. Aan de binnenkant van de body zijn de delen die in contact komen met de flessenhals met rubber afgewerkt. Hierdoor kun je de fles goed vastgrijpen met de kurkentrekker.

Le Creuset heeft de LM450 voorzien van een mooie verpakking. Perfect als geschenkverpakking, maar minstens zo goed om de kurkentrekker netjes op te bergen na gebruik.

€ 105,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

0 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 14 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl. BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 60 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant. Ook voor ADR transport kan een toeslag gevraagd worden.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over LE CREUSET KURKENTREKKER GRIJS LM450

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.