SCHOTT ZWIESEL SHERRYGLAS 6 STUKS
Artikel nr: 714682

Het sherryglas uit de Bar Special collectie van Schott Zwiesel is uitermate geschikt om te genieten van een heerlijke sherry of prosecco. Het glas heeft een mooie, verfijnde vormgeving en grootte om een sherry of prosecco smaakvol te serveren. Daarnaast is het glas erg stevig en ligt het fijn in de hand. Dankzij het gebruik van Tritan-Kristalglas beschikt het sherryglas over de kenmerken: breukvastheid, ultieme helderheid en krasbestendig. Met zoveel voordelen haalt u het Schott Zwiesel sherryglas vandaag nog in huis!

Schott Zwiesel is een merk dat zeer geliefd is bij het topsegment van restaurants, hotels en cateraars. Dit is vooral te danken aan de hoge kwaliteit, waardoor de producten van Schott Zwiesel dagelijks gebruikt kunnen worden. Uiteraard zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Het bijzondere design zorgt niet alleen voor een visuele streling aan de ogen, maar is er ook op gericht om smaken en aroma's optimaal tot uiting te brengen. Kortom, met Schott Zwiesel haalt u professionele kwaliteit in huis!

Promo € 77,70 € 59,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

3 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 53 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over SCHOTT ZWIESEL SHERRYGLAS 6 STUKS

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.