LIITON EVEREST WHISKEYGLAZEN 4 STUKS
Artikel nr: 714989

Everest Liiton whiskyglas onderscheidt zich van andere whiskyglazen die momenteel op de markt zijn.

Je hoeft de Mount Everest niet te beklimmen om het te zien. Je kunt gewoon een glas whisky inschenken en van het uitzicht genieten. Maar dat kan alleen als je het doet met Everest whiskyglazen waarvan de bodem geen bodem is maar een berg! De unieke vorm van de binnenkant van de 4 glazen, maakt deze set een perfect geschenk voor uw vriend, vader, alle whisky liefhebbers en bergliefhebbers.

U kunt deze glazen gebruiken voor verschillende soorten dranken - binnen of buiten. Dik kristalglas beschermt de berg zeer goed en je voelt hoe stevig de glazen zijn op het moment dat je ze in je hand neemt.

Bovendien is het ontwerp van de glazen in overleg met tientallen whisky-experts tot stand gekomen en wordt uw whisky in 18 seconden gekoeld dankzij het gepatenteerde Chill-Charge systeem. Het helpt ook om het aroma vrij te maken.

De unieke vorm van de glazen is ook zeer praktisch en helpt bij het luchten van whisky. Bovendien kun je de hoeveelheid whisky afmeten aan het niveau dat je bereikt. De eerste basis is één whisky, het kamp is een dubbele drank en de top is een driedubbele. Slim? Dat is het ontwerp!

 

€ 60,44 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

2 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 10 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 23 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 53 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over LIITON EVEREST WHISKEYGLAZEN 4 STUKS

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.