APRON SCHORT COMFORT FIT DONKER BLAUW
Artikel nr: 714040

Deze modieuze keukenschort uit de serie 5 Pocket Apron van het merk Dutchdeluxes bevat vijf zakken, geplaatst volgens het jeansdesign.

Houd alles bij de hand tijdens het koken! Dit kookschort is ontworpen naar de vrouwelijke vormen en accentueert dan ook uw lichaam goed. Het model is iets korter en bevat een ronde halslijn. Het schort kunt u met het lint op uw rug of voorop vastknopen. Door middel van de drukknopen bij de nek kunt u het schort verstellen in de lengte. Het kookschort is gemaakt van 100% organisch katoen dat lang mee gaat en is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Het schort is wasbaar op 40 graden en voorop is het Dutchdeluxes logo geborduurd.

Er zitten twee kleinere zakken voorop en twee grotere zakken aan de zijkant, inclusief een kleiner horlogezakje. Hier kunt u al uw kookgerei in kwijt, uw pennen en eventueel uw bril.

€ 59,00 (incl. BTW, excl. verzendingskosten)

3 stuk(s) op voorraad
België, Nederland en Luxemburg: 9 € incl. BTW.
Duitsland: 12 € incl. BTW. - Frankrijk: 17 € incl BTW.
Colli's groter dan 2 meter omtrek of zwaarder dan 30 kg: 40 € incl. btw (levering in België). Voor pallettransport buiten België kan een toeslag gevraagd worden aan de klant.
Het product wordt binnen de 8 werkdagen geleverd indien voorradig

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over APRON SCHORT COMFORT FIT DONKER BLAUW

Informatie aanvragen

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer.